ABI Sh.p.k dhe KDM International nënshkruajn marrëveshje.

ABI Sh.p.k dhe KDM International nënshkruajn marrëveshje.

Sot, me datën 21.06.2017 është bërë nënshkrimi i marrëveshjes mes perfaqësueseve të ABI Sh.p.k dhe kompanisë konsulente KDM International, e cila do të jetë përgjegjëse për menaxhimin e “ABI Çarshia”, qendrës tregtare të vetme në Ballkan në ambient të hapur. Inagurimi i kësaj qendre tregtare është planifikuar të bëhet me 27 Prill 2018.

“ABI Çarshia” do të shtrihet në një zonë shumë atraktive të qytetit, me një infrastrukturë moderne prej afro 35 mijë m2 hapësirë. Në këtë kompleks tregtar me një arkitektur moderne është planifikuar të ndërtohen: një qendër rekreative e cila do të posedoj 6 salla të kinemasë, bowling, këndi I lojërave për fëmijë, si dhe afro 100 lokale afariste, kafeteri dhe restorante të ndryshme. Përveq këtyre kjo qendër do të posedoj edhe parking të mbyllur me kapacitet afro 300 automjete, parking të hapur me afro 1000 automjete si dhe lokale të ndryshme shërbyese.

Krahas e të qenurit qendra e vetme me ambient të hapur në Ballkan, “ABI Çarshia” synon që të jetë qendra e cila do të sjell inovacion tregtar në vend, duke sjellur brende të ndryshme me renome botërore të cilat ende nuk janë prezente në tregun Kosovar por edhe atë regjional. Me hapjen e kësaj qendre “ABI SH.P.K.” do të vazhdoj të kontriboj në uljen e shkallës së papunësisë në vend ku përveq tjerash në këtë qendër tregtare parashihen të punësohen rreth 700 persona në Prizren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*