Abi progres
Post

Abi progres

​Sekreti i cilësisë dhe shijës së Ajvarit tonë qëndron në punën e pa lodhshme të stafit tone, traditën dhe freskinë e lëndës së parë që përdorë për prodhimin e Ajvarit të “ABI Progres”. Me bashkpunimin e shkëlqyer të kompanisë tonë me prodhuesit vendor, prodhimi i Ajvarit “nga ferma në tryezë” nuk kalon më shumë 24...

Certificate – TUV NORD
Post

Certificate – TUV NORD

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus sagittis semper tortor. Quisque non felis elementum augue ullamcorper laoreet. Nam porta leo ut felis suscipit, vel semper lectus vehicula. Nulla vitae porta leo. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce bibendum arcu in lacinia condimentum. Aenean id nunc...

Sallate vetëshërbim – 1.50€
Post

Sallate vetëshërbim – 1.50€

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus sagittis semper tortor. Quisque non felis elementum augue ullamcorper laoreet. Nam porta leo ut felis suscipit, vel semper lectus vehicula. Nulla vitae porta leo. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce bibendum arcu in lacinia condimentum. Aenean id nunc...

Abi Qumështore – Të Rejat
Post

Abi Qumështore – Të Rejat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus sagittis semper tortor. Quisque non felis elementum augue ullamcorper laoreet. Nam porta leo ut felis suscipit, vel semper lectus vehicula. Nulla vitae porta leo. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce bibendum arcu in lacinia condimentum. Aenean id nunc...