Parex
Post

Parex

Vendet të cilat me fshesën e zakonshme pastrohen shumë vështirë, me Parex shkëlqejnë në moment, Misafirë tuaj do të jenë adhurues të shtëpisë suaj.

ABI Sh.p.k dhe KDM International nënshkruajn marrëveshje.
Post

ABI Sh.p.k dhe KDM International nënshkruajn marrëveshje.

Sot, me datën 21.06.2017 është bërë nënshkrimi i marrëveshjes mes perfaqësueseve të ABI Sh.p.k dhe kompanisë  konsulente KDM International, e cila do të jetë përgjegjëse për menaxhimin e “ABI Çarshia”, qendrës tregtare të vetme në Ballkan në ambient të hapur. Inagurimi i kësaj qendre tregtare është planifikuar të bëhet me 27 Prill 2018.   “ABI Çarshia”...