ABI Store

Home / ABI Store

  • Abi Store - Market

    Abi Store market është marketi i ri nga Abi sh.p.k I cili ndodhet në rrugën industriale të Prizrenit me më shumë se 30 mijë produkte ushqimore. Krahas produkteve ushqimore Abi Store është i furnizuar edhe me pajisje të vogla shtëpijake. Posedimi i një parkingu të madh në Abi Store i mundëson klientëve ti kryejnë blerjet e tyre me shpejtë dhe më lehtë.

  • Diamond by Abi - Restaurant

    Diamond by Abi – Restaurant familjar më një dizajn ekskluziv, modern dhe një ambient për të kaluar kohë të mirë bashkë me familjen e juaj. Derisa ju shijoni menu’në  e llojllojshëm tek Diamond Restaurant, fëmijët e juaj pas ushqimit kanë hapësirë ku të lozin dhe të kalojnë një kohë të mrrekullueshëm.  Restauranti është i ndarë në tre pjesë, ku dy prej tyre kanë oazë për  fëmijë.

  • Kids world nga Abi

    Oaza më e madhe ne qytetin e Prizrenit është në Abi Store. Në Abi Store gjinden 3 oaza. Një oazë është për grup moshën prej 3-5 vjeqare dhe është në ambient të mbyllur. Kurse tjetra është për fëmijët përmbi 5 vjeq. Si dhe së fundi Oaza e përbashkët e cila është e hapur. Hapësira e madhe do t’ju jep mundësi fëmijëve tuaj te lozin derisa prind janë duke shijuar menu’në e restaurantit Diamond nga Abi. Llojllojshmëria e lodrave do ti perkrah fëmijët tuaj në zhvillimin dhe kreativitetin e tyre.

Fotogaleria – Marketi

Restauranti – DIAMOND nga ABI

KIDS WORLD

KIDS WORLD

JUMPING

Kids world nuk ka kufi

TRAIN

AIRPLANE