Vera po vjen, si asnjëherë më parë!

Këtë verë, në Prizren fillon me punë qendra tregtare Abi Çarshia, koncept i inspiruar nga nevojat e jetesës urbane dhe mungesës së hapësirës për një eksperiencë të rehatshme të blerjes. Jemi duke punuar intensivisht në një koncept inovativ i cili do të pasqyrojë kërkesat dhe nevojat e çdo gjenerate, duke ofruar brende dhe produkte të kualiteteve superiore, që të ofrojmë eksperiencë unike për çdo blerës.

https://www.instagram.com/abicarshia/