Abi progres
Post

Abi progres

​Sekreti i cilësisë dhe shijës së Ajvarit tonë qëndron në punën e pa lodhshme të stafit tone, traditën dhe freskinë e lëndës së parë që përdorë për prodhimin e Ajvarit të “ABI Progres”. Me bashkpunimin e shkëlqyer të kompanisë tonë me prodhuesit vendor, prodhimi i Ajvarit “nga ferma në tryezë” nuk kalon më shumë 24...