Abi Qumështore – Të Rejat
Post

Abi Qumështore – Të Rejat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus sagittis semper tortor. Quisque non felis elementum augue ullamcorper laoreet. Nam porta leo ut felis suscipit, vel semper lectus vehicula. Nulla vitae porta leo. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce bibendum arcu in lacinia condimentum. Aenean id nunc...

ABI Sh.p.k dhe KDM International nënshkruajn marrëveshje.
Project

ABI Sh.p.k dhe KDM International nënshkruajn marrëveshje.

Sot, me datën 21.06.2017 është bërë nënshkrimi i marrëveshjes mes perfaqësueseve të ABI Sh.p.k dhe kompanisë konsulente KDM International, e cila do të jetë përgjegjëse për menaxhimin e “ABI Çarshia”, qendrës tregtare të vetme në Ballkan në ambient të hapur. Inagurimi i kësaj qendre tregtare është planifikuar të bëhet me 27 Prill 2018. “ABI Çarshia”...