Qyteti im Qendra ime...

Aplikacioni për punësim

ABI shpk.© 2015

ABI-CENTER © 2013 Privacy Policy

Center

Përfaqësues për

Reth nesh !

Qendra tregtare "ABI Center" është pjesë e "ABI" Sh.P.K. dhe gjendet në qendër të Prizrenit, Ortakoll.

"Bukuria e Prizrenit", siç e quajnë qytetarët e Prizrenit, është hapur me 19 Dhjetor 2006, fillimisht me një sipërfaqe prej 4.800 m2, kurse në vitin 2010 është zgjeruar dhe tani ka një sipërfaqe prej 8.000 m2 si dhe depon me sipërfaqe prej 4.000 m2. Në kuadër të "ABI Center" janë supermarketi, sektori i tekstilit, sektori i bizhuterisë, parfumerisë, teknikës së bardhë, Oaza e fëmijëve dhe restorantet ( një restorant në kuadër të supermarketit dhe një restorant në kuadër të Oazës së fëmijëve). "ABI Center" posedon edhe parkingun për rreth 300 automjete, gjë që mundëson konsumatorëve qëndrim dhe furnizim të rehatshëm.

Lexo më shumë... Lexo më shumë...

Pjesë e "ABI" Sh.P.K.

- “ABI PROGRES”, lider kosovar në përpunimin e pemëve dhe perimeve, shtyllë e bujqësisë në Kosovë,

- Industria e qumështit “ABI”, me prodhimet e veta të freskëta dhe natyrale, është e pranishme në çdo tryezë kosovare,

- Industria për përpunimin e kemikalijeve “ER-ABI”, përmbush të gjitha kërkesat tuaja për mirëmbajtjen higjienike të trupit dhe shtëpisë suaj,

ABI Progres ABI Progres ABI - Milk ABI - Milk Er-ABI Er-ABI Hotel ABI Hotel ABI

ER-ABI

Think.